marți, 18 iunie 2013

Atelier de Art Journaling





Cum ar fi sa te redescoperi prin culori si forme?



Stiai ca practica de a tine un jurnal vizual te poate ajuta sa faci fata stresului zilnic? Studiile arata ca art journaling (sau jurnalul in care desenam, pictam, scriem, colam) favorizeaza reducerea tensiunii arteriale si cresterea imunitatii, te ajuta sa te relaxezi, sa te cunosti si sa iti gestionezi mai bine emotiile, aducandu-ti beneficii fizice si psihice pe termen lung. 


Incep inscrierile pentru un nou atelier de art-journaling!



Atelierul dureaza 2 ore si va avea loc de doua ori pe saptamana.

Prima intalnire: 26 iunie 2013, miercuri de la ora 19:00

Atelierul se adreseaza oricui! Nu este nevoie sa stii sa desenezi! Intr-un atelier de art-journaling conteaza procesul, ceea ce simti in timp ce lucrezi si mai putin produsul final.


Prin art journaling vei intra in contact cu emotiile tale, le vei trai in mod constient, vei invata cum sa te detasezi de ele sau cum sa le lasi sa arda daca sunt prea intense. 


In cadrul atelierului, vom face impreuna exercitii in scop de autocunoastere, de gestionare a starilor emotionale, de acceptare a trecutului, conectare constienta la prezent si incarcare cu resurse. Si nu in ultimul  rand ne vom relaxa intr-o atmosfera creativa si prietenoasa.


Indrumator in cadrul atelierului - Ozana Budau (psiholog, lucrator prin arte combinate, teatrolog si pasionata de handmade)


Grup optim - 3-5 persoane


Tarif: 50 lei /persoana

Materiale incluse: hartie, culori, lipici, foarfeca, materiale pentru colaj
Ceai, gustari sanatoase si muzica ZEN 

Va recomand sa veniti cu un caiet in care va face placere sa scrieti si sa desenati. 

Inscrierile se fac la 0746880533 sau psiholog.ozanabudau@gmail.com 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu