joi, 11 iulie 2013

Atelier ONLINE de Relaxare si Meditatie pentru sanatate (Meditatii AUDIO)

Abilitatea de a te relaxa este una dintre cele mai puternice arme pe care le detii impotriva stresului, bolilor psihice si fizice.
 Este ca si cum ti-ai construi un zid de aparare in spatele caruia ii dai ragaz mintii tale sa se odihneasca, sa se linisteasca, sa se deconecteze de problemele si grijile zilnice si sa se conecteze la clipa prezenta si la resursele infinite de care dispune ea si corpul tau.       



Relaxarea profunda inseamna, insa, mult mai mult decat activitatile recreative, shopping-ul in mall sau o cafea cu prietenii. Se invata si se desavarseste prin practica, asemeni oricarui obicei sanatos de viata.

Te invit sa iti lasi mintea si corpul sa se relaxeze in cadrul unui curs online dedicat tehnicilor de relaxare si de meditatie pentru sanatate.
 Pe parcursul celor trei module:
-         Vei intelege care sunt beneficiile relaxarii si motivele pentru care ar trebui sa devina o parte din ritualurile tale zilnice
-         Ve invata tehnici scurte de relaxare pe care le vei putea aplica rapid si eficient la serviciu, la birou, acasa, pe drum in functie de nevoile tale
-         Vom face impreuna meditatii ghidate usoare pentru diminuarea efectelor stresului, detoxifiere corporala si incarcarea cu resurse (energizare).
Meditatiile sunt disponibile si in format audio (MP3). Astfel, te vei putea relaxa sau vei putea practica meditatia ascultand vocea mea care te va ghida prin toti pasii care trebuie parcursi.
Cursul online este astfel construit incat sa inlocuiasa vocea psihologului. Este ca si cum vei face trei sedinte la cabinet cu mine, fara sa fi nevoit sa te deplasezi la cabinetul de psihologie.

Beneficiile unui curs online sunt numeroase:
ü  Iti permite sa parcurgi materialul in ritmul tau, atunci cand ai timp liber
ü  Te scuteste de o deplasare efectiva la cabinet
ü  Ai acces la o cantitate mult mai mare de informatii, tehnici si exercitii decat as putea sa iti ofer in 50 de minute intr-o sedinta fata in fata sau pe chat.

Cursul online cuprinde trei module. Fiecare modul contine informatii (partea de educatie pentru sanatate) si tehnici, fisiere audio (partea de interventie psihologica). Iti recomand sa parcurgi toate modulele, apoi sa practici timp de o saptamana fiecare tehnica de relaxare prezentata. Astfel, vei observa care tehnica ti se potriveste mai bine si vei putea decide ce tehnica sa folosesti zilnic de acum incolo.



Tu

ü  va trebui sa parcurgi materialele si sa faci exercitiile si, treptat, sa integrezi ceea ce inveti in viata de zi de zi.

Efectuarea exercitiilor si practicarea tehnicilor sunt un aspect extrem de important in orice experienta de invatare. Acestea sunt mecanismele principale prin care, treptat, iti formezi obiceiuri noi.


ü  totodata, beneficiezi, in cadrul acestui curs, si de e-coaching printr-un schimb de email in care poti sa imi trimiti intrebari, nelamuriri, clarificari la care voi raspunde in maxim 48h.

TARIF CURS: 90 de lei
Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe email: psiholog.ozanabudau@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu